Termálfürdő és Strand - Kiskunhalas

látnivalók Kiskunhalason

Termálfürdő és Strand - Kiskunhalas

A városházától érhető el a legegyszerűbben a Termálfürdő és Strand (Nagy-Szeder István u. 1.)

align=left Halas egyik legjelentősebb idegenforgalmi központja a Termálfürdő és Camping. A termálfürdő egész évben várja a pihenni, gyógyulni váró vendégeit. Hévizét 1983-ban gyógyvízzé nyilvánították.

A gyógyvíz alkáli-hidrogén, fluorid és jodid ion tartalmú. Orvosilag javallott mozgásszervi betegségeknél (idült degeneratív izületi és gerincbetegségek, gyulladásos betegségek nem aktív szakaszában, csontritkulás, húzódások, rándulások, ficamok, sportsérülések), műtétek utáni rehabilitációra, ideggyógyászati megbetegedések, perifériás keringési betegségek, nőgyógyászati betegségek esetén.

align=right A fürdő szomszédságában álló kórház orvosi felügyeletet, szakmai hátteret biztosít. Minden korosztály igényét figyelembe véve, az uszodacsarnokban három medence található. A gyógyvizes termálmedence 36° C, felnőtt úszómedence 36° C, gyermek medence 32° C. A nyári strandfürdő területén is három medence üzemel, egyik 50 méteres, verseny célokra is alkalmas. A fürdő szolgáltatásai: szauna, masszázs, manikűr-pedikűr, fodrászat. A strand területén éterem és büfé várja a vendégeket.

Halasi Termál-gyógyfürdő és Strand
Kiskunhalas, Nagy Szeder István u. 1.
Település ismertető
  • Kiskunhalas

    Kiskunhalas a Duna-Tisza közén, Bács-Kiskun megyében, Budapesttől délre 130 km-re, a Homokhátság legmagasabb r...

Szállások Kiskunhalasonés környékén